Орбелус

 • English
 • Orbelus Rythm & Wine винено-музикален фестивал

  Орбелус има удоволствието да Ви покани на първият по рода си винено-музикален фестивал, който обединява ритмите, виното и красивите земи на България и граничещите с нея държави. За първото издание гости ще бъдат вината и музиката от Гърция и Република Македония.
  С подкрепата на община Петрич и Jazz FM, Орбелус Балкани Ви кани на празник на открито с музика и вино от три балкански страни. Преживейте с нас удоволствието от прекрасна музика, добри вина и регионални продукти! Носете си доброто настроение, любопитството и всички необходими провизии и принадлежности за пикник: одеала и чадъри (за слънце и за дъжд:месец май е все пак!).
  Винарска изба Орбелус отваря пространството, излизайки извън политическите граници, за да покаже, че музиката, виното и природата не са елементи с национален, а с емоционален характер. Искаме заедно да се потопим в едно друго измерение, да дегустираме и да се отдадем на безвремието и автентичността на региона.
  Първото издание на фестивал Орбелус Балкани стартира на 13 май, събота, от 16:00 часа пред винарска изба ОРБЕЛУС, с. Кромидово., а на 14 май, неделя от 10:00 часа до 15:00 часа ще може да се насладите на уникален пикник в лозята.

  ПРОГРАМА

  Музика: Теодосий Спасов, Танос Стажридис, Влатко Стефановски Vlatko
  Вино: избите Орбелус, Тиквеш и Хадживаритис ще покажат автентичността на вината от региона. Мелник, Негоска, Вранец са само част от сортовете, които ще може да дегустирате.
  Място: Впечатляващата изба-бъчва на ОРБЕЛУС ви очаква на 13.05. от 16.00 ч. нататък. Адресът ни е: село Кромидово, община Петрич, област Благоевград. Координати: N – 41°26’765, E – 23°21’620
  ОЧАКВАМЕ ВИ НА ТАЗИ ТРОЙНА, НЕСТАНДАРТНА, ПРИРОДНА, МУЗИКАЛНО-ВИНЕНА СРЕЩА В ЛОЗЯТА!

  Какво още трябва да знаете?

  Всички вина и храни ще могат да бъдат закупувани на място.
  Можем да съдействаме за преференциални цени за нощувка в региона.
  Има осигурен транспорт от и до избата до Сандански или Петрич на преференциални цени.

  orbelus-logoГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

  Биовинарна Орбелус АД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.
  Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

  РАЗБРАХ