Орбелус

 • English
 • Среща-коктейл на членовете на клуб Орбелус

  С удоволствие Ви каним  на втората (традиционна) среща-коктейл на членовете на Клуб Орбелус, която ще се проведе на 03.06.2016 г. от 18:30 часа в Централния военен клуб, Музикалния салон, София.

  Срещата ще се проведе в обичайната неформална обстановка, липсват изисквания за облекло и други протоколни трикове и ще бъде аранжирана с обичайните вина за дегустация, в това число на едносортови вина от последната реколта.

  Ще Ви очакваме с нетърпение, за да се насладим и да поговорим на по чаша хубаво вино във вашата компания и в компанията на всеки един ваш приятел, ценител на хубавото вино, желаещ да се присъедини към Клуб Орбелус!

  С уважение,
  Екипът на Орбелус

  orbelus-logoГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

  Биовинарна Орбелус АД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.
  Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

  РАЗБРАХ