Орбелус

 • English
 • Актуално

  От Orbelus

  Февруари без добавени сулфити

  На първо място – първото ни натурално вино (без добавени сулфити) – Орбелус Митра е вече при нас!
  Ето къде ще Ви очакваме през февруари 2016:
  – 06-07.02 – на фестивала на мелнишкото вино “Златен грозд” (гр. Мелник). За подробности – Фестивал на мелнишкото вино
  – 14.02 – във винарната, за първи глътки от Орбелус Митра и за да отпразнуваме заедно Трифон Зарезан! За подробности – Трифон Зарезан във винарна Орбелус
  – 14.02 – научете тайните на традиционните български сортове с Ирина и Орбелус Мелник 2013 (София);
  – 23.02 – на среща с биовината на България в Grape Central – Neragora & Орбелус (София), където ще представим Орбелус Митра и на софийска територия.

  orbelus-logoГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

  Биовинарна Орбелус АД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.
  Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

  РАЗБРАХ