Орбелус

 • English
 • Актуално

  От Orbelus

  Градинско парти на членовете на клуб “Орбелус” – 09.06.2017

  Уважаеми членове на клуб “Орбелус”,

  Отново е време за традиционното градинско парти на нашия клуб.

  И тази година каним всички Вас да дегустираме заедно новите вина на избата,  да се потопим в прекрасната атмосфера на Ботаническата градина в София и да се насладим  на музикални джаз изненади.

  Присъединете се към този празник на голямото семейство Орбелус в петък, 09.06.2017 от 18:30 в Ботаническата Градина в София до Паметника Левски.

  Очакваме ви!

  Молим Ви да потвърдите вашето присъствие чрез тази форма за контакт.

   

  orbelus-logoГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

  Биовинарна Орбелус АД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.
  Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

  РАЗБРАХ