Орбелус

 • English
 • Актуално

  От Orbelus

  Орбелус в собствен дом

  Винарната Орбелус вече е факт, а заедно с нея и последната част от проекта за природосъобразно и автентично лозаро-винарство. Подготвена с висококачествено и модерно оборудване, винарната е напълно готова да приеме гроздето от реколта 2014. Вратите ни са отворени и за любителите на винения туризъм, които имат желание да се запознаят с технологията за производство на биологично вино, да дегустират вината на Орбелус и да се отпуснат в приятна атмосфера, заобиколени от седемте планини, между които е скътана избата (засега само с предварителна уговорка).

  orbelus-logoГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

  Биовинарна Орбелус АД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.
  Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

  РАЗБРАХ