Орбелус

 • English
 • Актуално

  От Orbelus

  Специално предложение: 20% отстъпка при поръчка на 6 бутилки вино Орбелус

  Здравето ви и здравето на хората около вас е най-важно и за това в тези времена на борба с COVID-19, излизате от дома си само, когато се налага.

  Ние ви призоваваме: бъдете разумни и отговорни  – с поведението си можем да допринесем за по-лекото справяне с вируса.

  В същото време не забравяйте, че изцяло от нас зависи каква атмосфера ще създадем у дома и как по-леко ще преминем през този тежък за всички период.

  Ние сме готови да доставим до вратата ви бързо и безопасно прекрасните ни био вина. Възползвайте се от тази възможност и се насладете с чаша вино в ръка на спокойни и приятни мигове с близките си.

  специална оферта

  До 13 април за всеки, който поръча 6 бутилки вино Орбелус, правим 20% отстъпка от цената, обявена на сайта. Изборът на вината е изцяло във ваши ръце, според вкуса и предпочитанията ви. Възползвайте се от онлайн магазина ни, за да поръчате бързо и лесно. При обработката на поръчката, екипът ни  ще направи съответната отстъпка от 20%. За всички живеещи в София, вината ще бъдат доставени безплатно на посочения адрес, а за клиентите извън София, виното ще бъде доставено от куриер и доставката заплатена по тарифата на куриера.

  Наздраве!
  Екипът на Орбелус

  orbelus-logoГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

  Биовинарна Орбелус АД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.
  Ако маркирате бутона „Разбрах“ Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

  РАЗБРАХ