Орбелус

 • English
 • Актуално

  От Orbelus

  Трифон Зарезан с Орбелус, Теодосий Спасов квинтет и формация “Леб и вино”

  Както всяка година, ще Ви очакваме, за да отпразнуваме Трифон Зарезан! Тази година ще зарежем лозята под звуците на приятелите на Орбелус Теодосий Спасов квинтет и музикантите от формация “Леб и вино”.
  Включете се в традиционното зарязване на лозята (с наши ножици и ваши ботуши)! Направете обиколка на винарната и научете повече за нас, дегустирайте вината ни и се възползвайте от празничните цени, за да закупите вината ни! Заповядайте, за да се запознаете с хората, които стоят зад Орбелус!
  Пишете ни във фейсбук или на office@orbelus.bg или се обадете на телефон 02/ 952 24 38, или заповядайте във винарната! Ще се радваме да сме заедно на този ден!

  orbelus-logoГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

  Биовинарна Орбелус АД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.
  Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

  РАЗБРАХ