Орбелус

 • English
 • Актуално

  От Orbelus

  Златен медал за Орбелус Прима 2010 от Sélections mondiales des Vins Canada 2013

  Орбелус Прима 2010 бе представено на 19-тото издание на най-големия международен конкурс за вина в Северна Америка – Sélections mondiales des Vins Canada 2013. В състезанието тази година участваха общо 1722 вина от 513 различни производители от 34 държави. Щастливи сме да се похвалим, че на този престижен конкурс Орбелус Прима 2010 бе отличено със златен медал.

  orbelus-logoГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

  Биовинарна Орбелус АД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.
  Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

  РАЗБРАХ