Орбелус

 • English
 • Актуално

  От Orbelus

  DiVino.Taste

  Напомняме на любителите на виното, че отново е време за изложението DiVino.Taste, където ще могат да дегустират един най-добрите български вина, сред които и Орбелус. Тази година изложението е от 20-ти до 22-ри ноември в зала 3 на НДК. Ние отново ще Ви очакваме там и ще Ви предложим да опитате най-добрите ни вина и да се запознаете с част от екипа ни. Заповядайте!

  http://2015taste.divino.bg

  orbelus-logoГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

  Биовинарна Орбелус АД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.
  Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

  РАЗБРАХ