Орбелус

 • English
 • Актуално

  От Orbelus

  ЗАЩО ВИНОТО Е ПЕРФЕКТНИЯТ ПОДАРЪК?

  С наближаването на Коледните и Новогодишни празници, все повече хора се колебаят при избора на подарък за близките си. Мнозина се страхуват, какво да подарят и отлагат решението до последния момент.

  Наистина е трудно да изберете „правилния“ подарък, особено когато трябва да го подарите на някого, когото не познавате добре, като например ваш колега, шеф или приятелка на приятел. Но бихме искали да Ви споделим една тайна, има подарък за всички ситуации, подарък, който винаги работи: виното.

  В следващите редове ще опишем причините, поради които виното е фантастична идея за подарък.

   

  1. Виното е подарък за всеки повод.

  Сигурни сме, че ще се съгласите, че виното е наистина многофункционален подарък, подходящ за всеки човек. То е съпровод на много сладки мигове в живота и следователно е подарък за всяка ситуация. Независимо дали става въпрос за сватба или рожден ден, кръщене или коледен подарък, със сигурност ако подарите вино няма да сгрешите.

   

   

   

  1. Виното е красив подарък.

   

  Бутилката вино е един от най-красивите подаръци, които можете да получите или да подарите. Тя е с идеални размери, което ви позволява лесно да я сложите под елхата, да я опаковате и изпратите или да я отнесете в къщата на приятел за вечеря.

   

  1. Виното е практичен подарък.

   

  Забелязали ли сте, как той/тя никога не носи онзи „фантастичен“ пуловер, който сте подарили? В този миг осъзнавате, че сте избрали грешния подарък. От друга страна, ако подарите вино, можете да бъдете сигурни, че ще вземете правилното решение. Освен че е чудесен подарък, чрез който оставяте добро впечатление у получателя, виното се консумира лесно, особено в приятна компания. Шансът то да събира прах в някой шкаф е минимален, защото винаги ще се намери повод за почерпка.

   

       4. Виното показва класа.

   

  Хубавото вино винаги е проява на добър вкус, а отделянето на време при избор на подходящото вино за получателя, е чудесен начин да покажете, колко добре го познавате и колко много ви е грижа за него. Можете да подарите вино, както на най-добрия си приятел, така и на шефа и колегите си. По този начин вие подарявате не само напитка, а лично отношение.  

   

   

       5. Виното е споделена наслада.

   

  Виното е подарък, който е за споделяне. Независимо дали получателят ще го консумира сам или ще му се наслаждава с близки хора на по-късна дата, виното винаги ще се оползотвори. Можете да го съхранявате дълго време и да го запазите за специален повод.

       6. Виното е полезно.

   

  В приятна компания, на празнични обеди и вечери, чаша отлежало червено вино създава добро настроение с последващо спокойствие. Освен че виното може да ни успокои, има редица ползи за здравето. Виното ни поддържа психически пъргави и ни помага да живеем по-дълго. Изследванията доказват, че тази напитка може да предпази сърцето и да контролира нивата на холестерол. Това се дължи най-вече на две съставки – алкохолът и антиоксидантите в гроздето.

  Ако все още се чудите, какво да подарите за предстоящите празници, отговорът вече ясен!  🎄🍷

   

  РАЗГЛЕДАЙТЕ И ИЗБЕРЕТЕ 🎁: https://www.orbelus.bg/

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  orbelus-logoГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

  Биовинарна Орбелус АД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.
  Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

  РАЗБРАХ