Орбелус

 • English
 • Актуално

  От Orbelus

  Златен и сребърен медал за Орбелус от Millésime Bio Challenge 2014

  Част от вината на Орбелус бяха представени на седмото издание на конкурса за био вина Millésime Bio Challenge на 26 Ноември тази година близо до Мон Пелие, Южна Франция. На конкурса бяха дегустирани 1214 био вина от Франция, Германия, Австрия, Чили, Испания, Египет, САЩ и др. Сред отличените са Орбелус Гетика 2010 със златен медал и Орбелус Прима 2010 със сребърен.

  orbelus-logoГРИЖИМ СЕ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТТА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ!

  Биовинарна Орбелус АД обработва Вашите лични данни при спазване на високи стандарти за осигуряване поверителността, сигурността и защитата им. За нас е особено важно да осигурим събирането и обработването на Вашите лични данни да става в пълно съответствие с изискванията на българското и европейското законодателство.
  Ако маркирате бутона „Разбрах” Вие се съгласявате, да предоставите личните си данни доброволно, запознати сте с правата си по ЗЗЛД и РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА от 27 април 2016 година-GDPR и давате своето съгласие личните Ви данни да бъдат събирани, обработвани, съхранявани и предавани на трети лица за цели, които сме описали детайлно в Политика за поверителност и за бисквитките.

  РАЗБРАХ